Værd at vide om Valentino

Posted by

Valentino er som bekendt et italiensk brand, men hvad skal du ellers vide om det populære modebrand, som har taget hele verden med storm?

Valentino er et brand, som du fortjener at kende til, hvis du går op i tøj og skønhed, da dette modebrand gør sig positivt bemærket på mange parametre.

Få danske webshops sælger Valentino. En af disse er FF2, du kan se deres produkter fra Valentino her.

Mere end 50 års erfaring i modebranchen

Valentino blev stiftet i 1960, så du bliver præsenteret for en virksomhed med mere end 50 års erfaring i modebranchen. De mange års erfaring kommer i den grad brandet til fordel den dag i dag. Valentino Garavani er navnet på den italienske designer, som stiftede virksomheden i sin tid.

Valentino Garavani hører i dag til blandt de mest respekterede modedesignere i verden, hvorfor det er et navn, som du bør huske.

Nye chefdesignere har sikret markant vækst

Maria Grazia Chiuri og Pier Paolo Piccoli har fungeret som chefdesignere siden 2008, og det har indtil videre fungeret fantastisk. Den kendte designerduo har været med til at sikre markant vækst i virksomheden – omkring 20 % vækst alene i 2011.

Maria Grazia Chiuri og Pier Paolo Piccoli har en fortid som designere for Fendi, hvor de høstede stor anerkendelse for deres flotte arbejde. Designerduoen har arbejdet sammen i over 20 år, og i dag er de begge gift og har børn.

Storstilet dokumentar om Valentino

Valentino Garavani hører til blandt modeverdenens sværvægtere, hvorfor den italienske modesigner altid har tiltrukket stor opmærksomhed fra omverdenen. I perioden fra 2005 til 2007 medvirkede han sågar i en storstilet dokumentar om livet som designer.

” Valentino: The Last Emperor” er navnet på filmen, som er blevet vist mange millioner gange i hele verden. Filmen fik premiere i Venedig i 2008 i forbindelse med en filmfestival – et halvt år efter designeren var gået på pension. Hvis du ikke allerede har set filmen, så bør du sætte nogle timer af til det i den nærmeste fremtid.