hosting

Står du og skal bruge en ny hjemmeside? Læs med her..

Posted by

Men du har absolut ingen idé om hvad det kræver at få en ny hjemmeside op at stå. Heldigvis er det slet ikke så kompliceret, som de fleste helt sikkert vil tro. Hvis du bare er lidt ferm ved en computer, så er der god mulighed for selv at give sig i kast med at lave en ny hjemmeside. I denne artikel vil vi prøve at hjælpe dig det første skridt af vejen mod at få en hjemmeside online.

Det første du skal bruge er et sted hvor du kan hoste din hjemmeside. Hos findhosting kan du nemt og hurtigt finde frem til de bedste hosting firmaer, med billige webhoteller. Klik dig ind på siden for at danne dig et overblik over markedet. Hvis det er uoverskueligt, så anbefaler vi at du vælger Unoeuro, da det er det mest brugervenlige og intuitive.

Når du har valgt din hosting udbyder, så skal du blot følge instruktionerne og udfylde det de spørger dig om. Når du har bestilt dit domæne og hosting, vil du skulle vente på at DNS’en peger det rigtige sted hen, inden du kan gå i gang med at få din hjemmeside online.

Når det er overstået, så skal du installere WordPress hos din hosting udbyder, via deres interface. WordPress er et af de mest udbredte hjemmeside systemer i verden, så du vil altid kunne finde hjælp til et givent problem.
Efter du har installeret WordPress, skal du i gang med den basale opsætning. Herunder finder du en video, der viser det fra start til slut.

Efter alt dette er overstået, skal du have fundet ud hvordan din hjemmeside skal se ud. Et godt sted at starte er ved at kigge på en side som themeforest for at finde frem til et design der kunne passe dig.

Når du har fundet et du kan lide, så skal du blot installere det direkte ind i WordPress. Når du har uploadet og aktiveret dit tema, skal du igen igang med at konfigure. Mange temaer har heldigvis en slags demo indhold, som du vil kunne installere og slippe for at bruge for lang tid på at gøre det selv.

Når alt dette er overstået, så vil du have en hjemmeside som er klar til at blive fyldt op med det indhold der nu engang skal være på den.