Spar penge som studerende

Posted by

Som studerende ved vi alle godt, at budgettet i perioder godt kan blive en anelse presset. Man får ikke de store penge på SU, og det kan godt blive presset, når man skal både skal have råd til mad, husleje og til at hygge sig med vennerne. Selvom man har fritidsarbejde, så er det begrænset hvor mange ekstra penge, man kan tjene. Men hvad kan man så gøre? Man kan spare lidt på pengene. I denne artikel får du et par konkrete råd til, hvordan du kan gøre dette. Læs med nedenfor.

Drop tv pakken

En af de måder, hvor du kan spare ret meget om måneden er ved at droppe tv pakken. Mange ser kun 1-5 kanaler alligevel, og mange betaler for noget, som de reelt set ikke bruger. Derfor kan du overveje at skifte din tv pakke ud med en streamingtjeneste i stedet. Her er fleksibiliteten større, og du kan vælge den tjeneste, hvor du kan se lige præcis, hvad du gerne vil se.

Træn derhjemme eller løb en tur

Fitness er en forholdsvist dyr ting som studerende, da et abonnement hurtigt løber op i 200-300 kroner om måneden. Så medmindre du overvejer at gå i bad dernede altid, så vil du kunne spare en god mængde penge hver måned, hvis du i stedet trænede derhjemme eller løb en tur. Du skal selvfølgelig ikke melde dig ud, hvis det er din helt store passion, men hvis du måske kommer der 1 gang om ugen i snit, bør du overveje det. De penge er godt givet ud andre steder, når du er studerende.

Find et passende telefonabonnement

Mange har et mobilabonnement, hvor der er alt for meget data inkluderet. Mange ved det typisk ikke, da det er de færreste, der rent faktisk kigger på sit forbrug. Det er farligt, og du betaler at betale for data og tale, som du måske ikke gør brug for. Derfor bør du undersøge dit forbrug og efterfølgende sammenligne priser fra forskellige udbydere, så du kan få et godt telefonabonnement, der passer til dine behov. Du kan for eksempel benytte siden mabonnementer.dk – sammenligning af mobilabonnementer. Kig på den månedlige pris og sørg for, at du kender til bindingen og så videre på abonnementet.