Sådan finder du den rigtige udbyder af lån

Posted by

Der kan være mange grunde til at der pludselig opstår et behov for at optage et såkaldt sms lån. Det kunne fx være en bil der skal repareres hurtigt, for sent udbetalt løn, en uventet regning der skal betales hurtigst muligt. Hvis man ikke lige har mulighed for at lave et overtræk på sit kreditkort, kan et xxx lån være den eneste løsning for de fleste. Det er dog ikke altid man bør hoppe ud i det så hurtigt, og man bør tit overveje om der kunne være andre løsninger der er bedre.

Et sms lån er et lån der typisk har en forholdsvis lav udbetaling samt en lav tilbagebetalingsperiode. Ideen bag er ganske enkelt at man lige kan klare sig igennem til man får sin næste løn check og man således kan betale lånet af med sin nylig udbetalte løn.

Hvis man vælger at optage et sms lån, bør man i det mindste undersøge følgende faktor:

  • ÅOP

For nogen lån kan ÅOP komme op på meget højere procenter. Selvom renten typisk ikke virker så stor, bliver ÅOP’en ofte meget høj da omkostningerne ved at optage lånet ofte er meget høje. Hos nogen udbydere liggere stiftelsesomkostningerne helt oppe på 500 kr, hvis man så samtidig optager et lån på 4000 kr. bliver det meget hurtigt nogen dyre renter man skal betale. Man kan med fordel lede efter de udbydere der tilbyder det første lån gratis. På denne måde kan undgå at betale stiftelsesomkostninger og rentegebyrer. Der er dog ikke ret mange der tilbyder dette, da de jo selvfølgelig ikke tjener penge på at låne noget ud gratis. Der findes dog mange steder man kan finde en oversigt over hvem der tilbyder første lån gratis – Se en SMS lån oversigt.

  • Betingelserne

Som med alt muligt andet, så skal man jo altid huske at læse betingelserne for lånet igennem, om end det godt kan være lidt langsom læsning. Ikke desto mindre er det en super vigtig ting at gøre inden du siger ja tak til at optage et lån hos en virksomhed. Der kan trods alt være ting i betingelserne, som du på ingen måde er enig, men hvis du ikke lige har fået læst det ordentlig igennem og bare skrevet under, så er der ikke så meget at komme efter. I så tilfælde er det bedste du kan gøre, blot at betale beløbet af så hurtigt som muligt.