Sådan gør du livet nemmere som studerende

Posted by

Man hører ganske ofte, at mange studerende klager over netop livet som studerende. Man er i pengemangel konstant, hjemmet roder, der skal læses et kæmpemæssigt pensum, der er ikke nok fritid, osv, osv. Der kan være mange ting galt, og det er helt sikkert også med god grund. Du kan dog gøre livet meget nemmere med lidt små forbedringer i hverdagen. Læs med her. 

Klar opvasken nemt med en bordopvaskemaskine 

De fleste studerende har ikke en opvaskemaskine i deres hjem. Der er da bestemt noget hyggeligt ved at vaske op i hånden, men det kan også hurtigt blive en hård byrde i hverdagen. Der går nemt meget tid med at vaske op, eller også er alternativet, at tallerkner, glas og bestik bare hober sig op i store bunker i hele hjemmet – og det er bestemt ikke et godt studiemiljø at være i. Derfor kan du som studerende overveje at investere i en bordopvaskemaskine. Den fylder ikke ret i forhold til en normal opvaskemaskine, og det egner sig jo ganske godt til studieboliger, som oftest ikke har ret mange kvadratmeter til rådighed. Du kan finde en bordopvaskemaskine test, så er du sikker på at få dig en god bordopvaskemaskine.

Planlægning, planlægning og atter planlægning 

Hvis du ikke allerede gør det, skal du til at planlægge dig ud af din hverdag i højere grad. Du vil hurtigt finde ud af, at det giver meget mere overskud i hverdagen, hvis du ved hvad, der skal gøres, og hvornår det skal gøres. Du får et overblik over ting, du bør eller skal have gjort, og det vil være en lille sejr hver gang, du kan krydse en ting af på listen. Husk dog, at planen også skal give mening tidsmæssigt, ellers får du det alligevel ikke gjort.