Sådan forbedrer du dine lånechancer

Posted by

Bliver du afvist på dine låneansøgninger til SMS lån og ved ikke rigtigt, hvordan du skal blive godkendt? Så er denne artikel lavet akkurat til dig. Vi kommer igennem denne tekst forbi, hvordan du kan forbedre dine lånechancer, samt hvilke alternativer der kan være til et SMS lån, hvis nu du ikke bliver godkendt. Vi håber, at du vil læse med.

Stå 2 på ansøgningen

Har du den en kæreste, kan I skrive Jer begge to på låneansøgningen. Dette vil betyde, at Jeres samlede indtægt er højere, og det kan medføre lavere renter på et eventuelt lån. Har du problemer med at blive godkendt selv, så prøv eventuelt med din kæreste. Har du ikke en kæreste, så har du andre muligheder. De kommer nedenfor.

Øg din indtægt

Dette lyder meget nemmere sagt end gjort. Dog findes der masser af muligheder for at kunne hæve sin økonomi. Det kan være ved at udføre havearbejde eller andet praktisk arbejde. Det kan også være at gøre rent. Det nemmeste job at få er at gå med aviser. Hvis du er afsted en gang om ugen og er hurtig, kan det blive en rigtig fin timeløn. Du kan også få flere ruter, hvis du gerne vil tjene endnu mere. At få et ekstra arbejde vil klart være den bedste løsning for mange mennesker, og det er bestemt ikke umuligt. Hvis du blot ikke er kræsen. Mange vil sagtens kunne passe et ekstrajob ind ved siden af deres normale arbejde. Det kan være, hvis du er elev eller noget i den stil.

Betal din gæld ud, hvis du har

Er du registreret i RKI, vil du ikke kunne få lov at tage et SMS lån, før du har betalt din gæld af. Derfor skal du først betale alt den gæld, der står i RKI tilbage. Læg en fornuftig plan for tilbagebetalingen og få et overblik over din økonomi og dine indtægter. Når du har betalt hele din gæld ud, kan du igen prøve at ansøge.

Hvad har jeg ellers af muligheder?

Er ovenstående ikke muligheder for dig? Så er der stadig nogle andre muligheder for at låne penge end ved et SMS lån. Du kan for eksempel spørge et familiemedlem eller en bekendt, om du må låne penge. Husk dog altid at dette kan sætte relationen på prøve. Du skal tage det ligeså seriøst, som hvis du lånte pengene af en hvilken som helst anden kreditor. Lav en låneaftale hvor der står præciseret, hvornår der skal betales hvor meget. Det er en sikkerhed for Jer begge to. Husk altid at være opmærksom på gældende regler ved familielån. Det gode ved et familielån er, at renterne kan være lave eller slet ikke tilstede. Det er jo Jer, der vælger det.

Vi håber, at du har fået noget ud af denne guide og er blevet klogere.