Mangler du hjælp til vvs’eriet?

Posted by

Et stoppet afløb, en løbsk radiator eller en rørsprænging. Alle disse ting er noget den typiske boligejer i hovedstadsområdet vil opleve før eller siden. Heldigvis mangler der ikke autoriserede VVS firmaer i København og omegn, så hjælpen er ikke langt væk.

Den lange række af VVS firmaer i Kbh. er yderst kompetente og kan tilbyde masser af løsninger, uanset om du er udsat for ovennævnte problemer, eller bare gerne vil have et tilbud på et nyt badeværelse eller andet VVS relateret. Alle VVS firmaer i København kan også tilbyde større skræddersyede løsninger for firmaer eller institutioner, det er ofte den slags de fleste firmaer er specialiserede i. En idræts eller svømmehal skal måske have nyt vand/varme system, eller måske skal et stort antal radiatorer eller lignende udskiftes pga. alder.

Den type VVS arbejde er noget man bør indhente tilbud på fra min. 3 forskellige firmaer, så man sikrer sig det bedste og billigste tilbud. Mange VVS firmaer i København tilbyder også kloakarbejde og sanitet uanset om du er privat eller firma. En stor mængde firmaer har også døgnservice, hvis uheldet med et sprængt rør eller vand i kælderen skulle ske. Man kan så ringe på alle tider af døgnet og få VVS hjælp uanset problemets omfang.

Det er en stor fordel, når vandet fosser ud og kræver hurtig indgriben for at begrænse større skader. Du vil kunne finde masser af VVS firmaer i København, uanset om du bor på Nørrebro, Frederiksberg eller Valby: hjælpen er altid nær. Et andet problem kan være installering af ny varmtvandsbeholder. Det er ofte ældre boliger og lejligheder, hvor en ny kræves. Også her kan din autoriserede VVS fagmand træde til, så du får arbejdet udført sikkert og forsvarligt.

Der er faktisk lovgivning for hvilket VVS-arbejde man selv må udføre som privat. Er man i tvivl, kan man søge råd online eller kontakte den lokale autoriserede VVS montør, som vil være behjælpelig med oplysning om dette. Som udgangspunkt er det altid en god idé, at kontakte en fagmand og få et helt uforpligtende tilbud, som du så evt. kan overveje.