Kviklån er blevet en attraktiv måde for danskere at overleve hele måneden.

Posted by

Står du og mangler penge? – Find et kviklån i dag. Hver dag bliver danskere bombarderet med reklamer for kviklån, på nettet og i TV. Der findes rigtig mange gode tilbud på kviklån til en attraktiv rente. Kviklån er meget gennemsigtige, få det er altid meget nemt at se hvad de totale kreditomkostninger for lånet bliver. Kviklån er en af de mest populære måder at låne penge som forbrugslån i Danmark.

Hvorfor er kviklån så populær en måde at låne penge på?

Den danske befolkning har taget kviklån rigtig godt til sig. Det er der en meget god grund til. Kviklån er nemlig en utrolig effektiv måde at låne penge på. Hvor der specielt er 3 fokuspunkter som har været med til at gøre det til et af danmarks foretrukne lånetyper.

Hurtigt

Først og fremmest, så er det utrolig hurtigt at optage et kviklån. Hos langt de fleste låneudbydere har man et svar på sin ansøgning stort set med det samme. Nogle tilbyder et straks svar, mens andre har et svar på din ansøgning indenfor få minutter til maksimalt et par timer. Hvilket er ingen tid hvis man sammenligner med andre former for lån, som typisk tager flere dage til uger at optage.

Nemt

Ikke nok med at det er hurtigt at optage et kviklån, så er selve ansøgningsprocessen meget smertefri. Det er en meget nem og simpel ansøgning, som kun tager 2 minutter at udfylde. Derudover så skal man ikke rigtig bruge nogle oplysninger. Det eneste man skal have på sig er et NemID og så kan man faktisk låne på farten. På den måde er et kviklån fleksibelt og man kan optage et både fra sin mobil eller computer.

Sikkert

Sidst men ikke mindst, så er det meget sikkert at optage et kviklån. Ved at anvende sit NemID er man både med til at gøre processen hurtig fordi at de kan trække en hel del oplysninger på en, så som RKI status og bankinformationer. Men ansøgning med NemID er også med til at sikre at det rent faktisk er en selv der ansøger om lånet. Derfor når man anvender et NemID så er man stillet med høj sikkerhed ved optagelse af et kviklån. Udover dette så anvender låneudbyder også en krypteret forbindelse, sådan at ens oplysninger ikke lander i hænderne på de forkerte.

Hvilke fordele findes der ellers ved at optage et kviklån

Der findes mange fordele ved at vælge et kviklån som sin måde at blive finansieret på. Udover fordelene ved de 3 punkter som vi har været inde på i ovenstående sektion, så er der også en par andre grunde til hvorfor man bør vælge kviklån. Nogle mere relevante for andre, men bestemt positive ting, som gør det mere attraktivt at ansøge om et kviklån.

Der skal ingen sikkerhed stilles

Når du ansøger om et kviklån, så skal du ikke stille nogen sikkerhed. Det er meget normalt ved et konventionelt lån at man stiller sikkerhed for lånet, eller finder en kautionist som vil kautioner for det lån man optaget. Det skal man ikke ved et kviklån. Det giver 2 store fordele. Selvfølgelig at man ikke skal stille sikkerhed, men det er også med til at gøre processen meget hurtigere, når der ikke skal bruges tid på dette.

Der skal ingen forklaring gives

Ydermere så skal man heller ikke give en forklaring på hvorfor det er at man godt kunne tænke sig at optage et kviklån. Ligesom at man heller ikke skal fortælle hvad det er som pengene skal bruges til. Hvilket kan være fordelagtigt, hvis man gerne vil låne penge til noget, som en bank måske ikke vil synes er en knap så god ide.

Man kan altid betale tilbage når man har lyst

En anden stærkt fordel ved et kviklån, specielt hvis man låner sidst på måneden for at dække nogle udgifter. Nemlig at man kan betale sit lån tilbage når man har lyst. Man skal altså derfor ikke afdrage på sit lån hvis det er sådan at man har alle pengene. Typisk når man igen har fået løn. Så kan man altså med fordel betale hele låne beløbet tilbage og spare kreditomkostninger forbundet med lånet.

Find dit kviklån i dag – sådan ansøger du

Det er meget nemt at ansøge om et kviklån. Du skal blot igennem 3 meget nemme steps. 

  1. Bestem hvor mange penge du gerne vil låne
  2. Brug en søge funktion som på www.voreslaan.dk til at sortere låneudbydere
  3. Vælg den låneudbyder som passer bedst til dine låne krav

 Tip! Det anbefales at man ansøger hos flere udbydere. På den måde sikres man det bedste lån. Ved at ansøge hos flere end en låneudbyder, vil man modtage flere forskellige tilbud. På den måde kan man vælge det tilbud som stiller en bedst økonomisk. Når man ansøger om et kviklån, så er det ikke forpligtende det tilbud som man modtager. Derfor undlader man bare at svare dem som ikke gav det bedste tilbud.

Tabuen med at det er skidt at optage et lån

Vi har allesammen hørt det. Prædiken om hvor skidt det er at låne penge. Hvilket egentlig er en sand ting som sådan. Det er jo logik for burhøns at man er stillet bedre økonomisk ved ikke at optage et lån. Det hjælper bare ikke hvis det er sådan at man står og mangler penge. Befinder man sig i en situation hvor man har brug for at låne penge, så er kviklån en rigtig fin løsning. Specielt hvis der er tale om et lille beløb, så er kviklån helt klart det bedste lån som man kan optage. Grunden til dette er den hurtige og nemme ansøgningsprocess hvor man har svar stort set med det samme. Pengene er tilgængelig stort set med det samme, og man sparer derfor en masse tid. Så hvis det ikke handler om ret mange penge, så er kviklån helt klart det bedste type lån der findes på markedet.