Et godt alternativ til tv pakker – køb 3 streaming tjenester og spar stadig penge

Posted by

Jeg er nok ikke den eneste der efterhånden er anelse træt af de dyre tv pakker man kan få herhjemme. Ud over selvfølgelig at være ret dyre, så får man heller ikke altid de kanaler man egentlig gerne vil have – i hvert fald ikke uden at man betaler et noget større beløb end man normalt vil gøre. Jeg sad den anden dag og sammenlignede tv pakker her, og må indrømme at det skræmmer mig at der er så forholdsvis lille forskel i hvad de forskellige udbydere af tv pakker tilbyder. Selv på prisen er der faktisk ikke ret meget at spare rundt omkring.

Derfor satte jeg mig også for at undersøge streaming markedet og om hvorvidt der var alternativer hvor man kunne sammensætte noget der var mindst lige så brugbart som de gængse tv pakker. Ved at købe 3 forskellige streaming tjenester, var jeg stadigvæk på niveau med det man kalder grundpakken hos yousee. Det er altså lidt skræmmende at det kan blive billigere at have en tv pakke nu om dage. Jeg håber virkelig der er nogen der sætter noget i søen der kan sætte lidt skub i udviklingen – men jeg tvivler lidt på det.