Sådan får du effektiv alkoholafvænning

Posted by

Har du mistanke om, at du selv eller en, du har kær er i fare for at have et misbrug, er der effektiv hjælp at hente. Det vigtigste og mest fundamentale her er, at du erkender, at du har et misbrug. Dette kan være en lang proces, fordi det måske er et misbrug, der er kommet til over tid, og som er blevet en umærkelig del af din hverdag. Og hvornår er en genstand også en for meget? Man kan jo starte med at se på Sundhedsstyrelsens anbefalinger og så tælle, om man ligger indenfor dette spektrum. Derudover kan der være noget med, om man føler, at man er afhængig af alkoholen eller om sagtens kunne lægge den på hylden uden at få abstinenser eller få udpræget trang til at drikke. Alt dette er som sagt en lang proces at erkende, og når du har gjort det, så kan du fortsætte med at blive kureret for det, på en effektiv og veldokumenteret måde. 

Effektiv alkoholafvænning

Det kan være, at du er lidt mistænkelig overfor, om alkoholafvænning nu også virker. Du har måske selv prøvet at vænne dig fra alkoholen, men ikke rigtigt nået så langt med det. Her er det vigtigt at vide, at abstinensteamet udfører alkoholafvænning med dokumenteret effekt. På denne måde kan du være helt tryg i at kaste dig ud i det. Det er en alkoholafvænning, som foregår på dine præmisser, hvilket er noget af den gode succes bag det. 

Diskretion og fuld anonymitet

Såfremt du er bange for, at dine venner og familie skal opdage, at du er begyndt i alkoholafvænning, og dette holder dig fra at søge om hjælp, skal du vide, at afvænningen foregår helt diskret og anonymt. Såfremt du selv betaler for din behandling, kan det være helt anonymt og sågar foregår i dit eget hjem, så du ikke skal ud af døren og opsøge behandlingsstedet. Hvis du gerne vil have kommunen til at betale for forløbet, hvilket du kan søge om, så kan du dog ikke være fuldt anonym, men dette er noget, som du kan vende med abstinensteamet og finde den helt rigtige løsning til dig. Du kan også møde op i deres klinik i Nordsjælland, hvor der også ydes fuld diskretion. Det kan være rart at vide på forhånd, så du kan føle dig helt tryg i gennem hele forløbet fra start til slut. 

Abstinensteamet står klar og også med råd og vejledning inden forløbet starter, såfremt du har nogle spørgsmål eller tvivl omkring behandlingen.