Inspiration til opstart af virksomhed

Posted by

Går du med drømmen om at blive din egen chef og at springe ud som iværksætter? Så er du bestemt ikke den eneste. Rigtig mange gange går med drømmen om at stifte virksomhed, men det er ikke alle, der tager det afgørende spring. Tit forbinder mange det med at stifte virksomhed, at man skal bruge flere hundredetusinde kroner på et varelager. Der findes dog også virksomhedsformer, hvor du ikke behøver det. Dem vil vi tage et kig på her på siden, så du kan blive inspireret. Selvom de ikke kræver så mange penge at starte, så kan det faktisk være rigtig spændende!

Rengøringsfirma

Et firma som kun kræver et par tusinde kroner i opstart er et rengøringsfirma. De fleste kan gøre rent, og ellers skal du ikke gøre det mange gange, før det sidder på rygraden, hvordan du gør et toilet rent. At få kunder inden for rengøring er ikke det sværeste, men det kan blive svært at tjene penge på dine medarbejdere, hvis du kun har et par stykker. Dette skyldes en høj konkurrence fra mange firmaer, der presser prisen ned. Har du ikke noget i mod selv at få skidt under neglene, så kan du faktisk ende med en fornuftig timeløn taget arbejdet i betragtning, hvis du vel at mærke får solgt dig ind til en fornuftig pris. Der er ingen tvivl om, at der på sigt er mange flere penge i at sælge erhvervsrengøring, og det er også her, du kan tjene gode penge på medarbejdere.

Bliv bogholder

Et job som kræver god viden om økonomi er at blive bogholder. Laver du fejl, kan det blive dyrt for dine kunder, og det kan blive dyrt for dig. Derfor skal du have 100% styr på, hvordan man har med økonomi at gøre i en virksomhed, inden du starter. Det er dog ikke noget, som du ikke kan lære på et kursus, gennem bøger, webinars og så videre. Som bogholder har du flere muligheder. Du kan enten have mange mindre kunder, eller du kan have få større. Det er generelt en spændende branche, hvor der er mange virksomheder at få fat på. Har du troværdigheden og fagligheden i orden, så vil du også opleve, at dine kunder anbefaler dig ude i dit netværk. En rigtig spændende virksomhed, hvor der kan være gode penge at tjene.

Lav hjemmesider

Et meget konkurrencepræget marked er markedet inden for hjemmesider. Har du dine referencer og dit håndværk i orden, så kan der være gode penge i at lave hjemmesider, men det kræver, at du er dygtig. I markedet i dag kræver det, at du kan lave noget kode, da der er for mange, der blot kan sætte et WordPress tema. Det er prisen efterhånden meget lav på, og du skal sandsynligvis have noget mere unikt at tilbyde. Der findes mange gode kurser online og offline, hvor du kan tilegne dig de nødvendige kompetencer. Inden for markedet inden for web, findes der også andre grene som for eksempel administration og drift af markedsføringen. Her kan du også blive tilknyttet som konsulent.